Yanmar

Yanmar înființează o nouă companie în Asia

Yanmar a înființat o nouă companie: Yanmar Marine International Asia (YMIA) pentru a sprijini creșterea activității companiei în domeniul nautic.

Compania va fi responsabilă pentru dezvoltarea și producția de ambarcațiuni și echipamente marine și intenționează să-și extindă activitățile la dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile de motoare marine și unități de propulsie din regiunea Asia, inclusiv Japonia. Sub conducerea companiei olandeze Yanmar Marine International (YMI), care operează la nivel mondial, inclusiv pe principalele piețe europene și nord-americane, compania are ca scop creșterea sectorului maritim mondial.

„Aceasta reprezintă nu doar o extindere geografică a companiei, ci și o expansiune a nivelului de experiență a utilizatorilor”, a declarat Taro Kitamura, Yanmar Marine Business Executive Officer și președintw YMI. „Avand la bază istoria noastră îndelungată și a experienței în domeniul maritim din Europa și  America de Nord vom oferi soluții superioare mai multor clienți la nivel global pentru a face față acestor perioade de schimbări rapide”.