Noul Azimut 68

Noul Azimut 68, este cel mai recent model lansat de contructorul italian și își propune să completeze colecția Flybridge cu un nou design. Yachtul este disponibil în trei versiuni gata să satisfacă așteptările noilor proprietari. Un element important luat în calcul atunci cănd a fost proiectat, a fost coca acestuia proiectată astfel încât să reducă consumul de carburant substanțial asigurând totodată un comportament impecabil al ambarcațiunii.

Un alt accent prioritar este sustenabilitatea, care pentru Azimut nu înseamnă doar concentrarea asupra sistemelor alternative de propulsie – aflate deja explorate cu principalii producători internaționali – ci a implicat întotdeauna soluții concrete care oferă o reducere semnificativă a impactului asupra mediului al ambarcațiunilor sale.

Azimut 68 se caracterizează prin utilizarea pe scară largă a fibrei de carbon în partea superioară a iahtului, inclusiv în suprastructură, hard top și o parte a punții, cu scopul de a reduce nivelurile de consum în ciuda volumelor generoase ale iahtului. Același obiectiv a fost cheia pentru designul carenei, ale cărei forme au fost optimizate pentru a obține performanțe mai bune și plăcere maximă de croazieră.

Noul Azimut 68
Citește mai mult aici!