VINTEST – IUBESC VINUL ROMÂNESC

IUBESC VINUL ROMÂNESCDacă iubiți vinul românesc sunteţi aşteptaţi cu drag la cea de-a VII-a ediție VINTEST – IUBESC VINUL ROMÂNESC desfășurată acum sub generosul generic ”VIN DE CRĂCIUN – Vinul – Arta si design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei”.
Sute de sortimente deosebite de vin, de spumante și frizante, de distilate în sticle mai mult sau mai puțin clasice, cu etichete semnate de pictori sau graficieni consacrați vor fi expuse şi degustate de către toți vizitatorii doritori la Sala Expozitională a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București, strada Academiei nr. 18-20, în perioada 15-17 decembrie 2017.
Manifestarea va fi armonios întregită și de Expoziția de imagine fotografică a arhitecturii clasice sau futuriste a fiecărei crame expozante.

În Campania ”IUBESC VINUL ROMÂNESC” din acest an venim cu conceptul de ”Vinul – Arta și Design-ul sticlei și etichetei, arhitectura cramei” reunind producători importanți care vor prezenta peste 200 de sortimente de vin, de spumante sau frizante și distilate, acompaniate de sugestive imagini ale cramelor, restaurantelor, pensiunilor. În urmă cu 27 de ani, multe din cramele si clădirile în care se producea vinul arătau extrem de simplu, chiar auster, unele, însă între timp a intervenit dorința de nou, de schimbare, realizându-se adevărate construcții avangardiste, dar nu numai!- în care vinul de excepție și arhitectura ambientă oferă un spectacol sui generis pe măsură.