Vijonara – Cel mai bun velier al anului

Velierul Vijonara a câştigat titlul de “Cel mai bun velier al anului” (în categoria 30 – 59,9 metri) în cadrul unei ceremonii selecte ce a avut loc la Londra.


Vijonara a fost construită sub supravegherea co-fondatorului MCM Nigel Ingram, care a acționat în calitate de reprezentant al proprietarilor în cadrul proiectului.


Coca de aluminiu a fost construită la șantierul naval olandez Bloemsma apoi velierul a fost finalizat la Pendennis, în Marea Britanie. Lansată în primăvara anului 2018, ambarcaţiunea este a doua din seria Truly Classic 128 a lui Andre Hoek, iar proprietarii ei elvețieni au manifestat un interes deosebit față de toate aspectele designului, atât tehnice, cât și estetice.


Marca franceză de lux Hermès a fost angajată să conceapă decorarea interioară la bordul Vijonara, folosindu-se de pielea naturală de culoarea bronzului cu cusătură albă vizibilă. Accentele de albastru folosite sunt un semn al tradiției maritime clasice. Tema interioară generală evocă clasa și areul sofisticat al unei epoci trecute, ce se îmbină în cel mai fericit mod cu confortul și tehnologia modernă.