Superyacht Cup Palma 2010

După succesul imens înregistrat de Superyacht Cup Palma 2009, ediţia de anul acesta va avea loc în aceeaşi locaţie, în centrul Palmei, pe Muelle Viejo. Sunt aşteptate în jur de 20 superyachturi, peste 600 de participanţi ce vor naviga pe parcursul celor trei zile şi peste 1000 de proprietari, membri de echipaj, invitaţi şi reprezentativi din industrie la acest eveniment important.

Superyacht Cup Palma 2010 se va desfăşura din nou pe parcursul a patru zile, în deschidere având loc un Cocktail Party urmat de trei zile de curse şi încheindu-se cu o ceremonie de premiere la Es Baluard Museum, cu muzică live şi dans. În fiecare seară după competiţie, echipajele şi invitaţii se vor reuni pentru clipe de distracţie în cadrul unor petreceri cu tematică organizate în structura canopé din cadrul Regatta Village din apropierea yachturilor. ,,Yacht Hop” a fost un element nou foarte bine primit în 2009 şi va fi repetat şi anul acesta, când proprietarii şi invitaţii vor putea să urmărească flota superyachturilor şi să se întreţină cu vecinii de cheu.

 Superyacht Cup este considerat un eveniment cu adevărat unic. Este cea mai lungă regată de superyachturi din Europa şi combină cursele performante cu petrecerile animate. Toată lumea se va afla aici pentru a se bucura de sailing, atmosferă şi funcţiile sociale într-un mediu relaxat şi prietenos. Locurile sunt limitate, aşa că fiţi sigur că vă înregistraţi din timp şi vă confirmaţi locul de acostare în Muelle Viejo.

Competiţia va începe zilnic la ora 1.00 pm (în funcţie de vreme). Yachturile vor fi punctate după modelul Bucket Rating, respectându-se Superyacht Racing Protocol. Versiunile finale ale documentelor Notice of Race, Racing Protocol, Course log sheet şi Disclaimer vor fi disponibile pentru descărcare de pe site-ul evenimentului.

Publicul va avea acces în orăşelul de andocare a superyachturilor sâmbătă, pe 26 iunie, de la orele 9.00 am până la 2.00 pm.

Leave a Reply