SUNREEF MM460 CAT

Având în vedere cererile în continuă creștere pentru catamaranele mari de lux, Sunreef Yachts va face echipă cu unul dintre cei mai buni designeri de yachturi din lume, Malcom McKeon, pentru a prezenta un concept nou de superyacht – SUNREEF MM460 CAT.

Designul definit prin suprastructura sa impresionantă din sticlă și de flybridge-ul de 60 mp. În plus, lățimea de 16,65 metri face posibilă amplasarea la pupa a unui spațiu extrem de generos pentru luat masa în aer liber unde pot sta cu ușurință 18 persoane. Tot pe puntea principală sunt situate cabina proprietarului și o cabină VIP, de dimensiuni egale, dotate cu baie proprie, un spațiu pentru birou și dressing. Ambele au acces către Jacuzzi si zona de plajă de pe punte.

SUNREEF MM460 CAT

Din salon se poate face accesul către puntea inferioară a fiecărei coci. Cea de la tribord găzduiește cabinele pentru oaspeți și un garaj generos dotat cu o ambarcațiune de serviciu de 6,2 metri, accesorii pentru scufundări și alte jucării nautice. În coca de la babord este amplasat un bar, o saună și o platformă rabatabilă de 2,5 m care oferă acces direct la apă.

Construcția din materiale compozite a Sunreef MM460 CAT este completată de un catarg și un ghiu din fibră de carbon, greutatea totală a ambarcațiunii coborând sub 500 de tone. În plus, pescajul este de doar 3 metri, făcând posibil accesul în ape puțin adânci.