SKY – noutate de la Heesen Yachts

Sky este un yacht cu motor complet personalizat de 50 metri de peste 500GT (aprox. 650GT), a cărui arhitectură navală a fost concepută de arhitecţii navali in-house Heesen, în timp ce designul exterior a fost elaborat de Frank Laupman de la Omega Architects.
Interiorul contemporan şi masculin, decorat în mare cu tâmplărie Makassar, fibră de carbon şi detalii din oţel inoxidabil, a fost proiectat de designerii de la Mojo-Stumer Associates cu sediul central în New York.
Arhitectura interioară a fost concepută pentru a consolida o calitate liniară spaţială fără a renunţa la înălţimile interne. Elemente utile de zi cu zi, cum ar fi televizoarele, echipamente de bucătărie, dar şi unităţile de stocare, au fost adaptate pentru a exprima simetria ideală.

Doisprezece oaspeţi vor fi cazaţi în patru cabine şi un apartament al proprietarului. Cabina principală, situată spre prova pe puntea superioară, are o baie echipată cu o cabină de duş cu aburi personalizată. Cele două cabine cu paturi duble sunt situate în centrul navei pe puntea inferioară, în spatele celor două cabine duble VIP. Toate cabinele sunt echipate cu duş en suite. Oaspeţii se pot bucura de o zonă fitness complet echipată situată pe sundeck unde piscina spa octogonală este element prova component al acestei suprafeţe parţial protejată a punţii.
Livrarea lui SKY este programată pentru luna aprilie 2010, în urma unor teste intense pe Marea Nordului.

Leave a Reply