Sea Drive Concept a fost premiat!

Conceptul Sea Drive proiectat de Peugeot Design lab pentru Beneteau a fost distins cu premiul JANUS Prospective Award de către Institutul Francez de Design în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 17 decembrie la Quai d’Orsay în Paris.
Juriul a apreciat ergonomia și aspectul simplificat al acestui tablou de bord nautic inspirat de sistemul i-Cockpit Peugeot precum și tehnologia conectată la sistemul de control al navelor Ship Control dezvoltat de Beneteau.
Acest concept maximizează ergonomia, agilitatea și controlul căpitanului asupra bărcii. Designul său modern este construit în jurul mai multor ecrane tactile și butoane. Materialele folosite sunt din gama premium, îmbinând pielea şi cromul satinat.
Interfața Ship Control® este un computer de bord care asistă atât în navigație, cât și în viața la bordul navei. Conectivitatea permite membrilor echipajului să consulte informații despre barcă: navigație, regimul motorului, controlul nivelului bateriilor și rezervoarelor, aer condiționat, iluminat și Hi-Fi.