Salonul Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome & Adventure

Au mai rămas două zile pâna la deschiderea celei de-a 11-a ediţii a Salonului Nautic Internaţional BucureştiCaravan, Motorhome & Adventure.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 28-31 martie, în pavilioanele C4 şi C5 ale Romexpo şi aduce în atenţia publicului hobby-uri inedite care vă pot schimba fundamental modalitatea de petrecere a timpului liber.

Expoziţia, devenită un reper pentru pasionaţii sporturilor nautice dar şi pentru cei ce îndrăgesc rulotismul, reuneşte timp de patru zile cele mai reprezentative companii din domeniu. Veţi fi întâmpinaţi conform tradiţiei cu noutăţi, promoţii şi sfaturi competente. Profitaţi de acest eveniment anual şi comparaţi şi cumpăraţi de la cei ce susţin cu adevărat dezvoltarea corectă la nivel naţional a domeniilor reprezentate. Sunt cei mai buni… şi sunt aici!

Publicul interesat de zona nautică va avea ocazia să descopere ofertele speciale valabile în cele patru zile de expoziţie la ambarcaţiuni de diferite tipuri, motoare de ambarcaţiuni, jetski-uri, caiace, catamarane, plăci de SUP, windsurf, kitesurf, wakeboarding dar şi la cursurile şcolilor de navigaţie, de kitesurfing sau de scufundări. Cu această ocazie vor fi prezentate în premieră şi câteva ambarcaţiuni Made in Romania, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Tot în premieră îşi vor face lansarea pe piaţa din România şi brand-uri noi din import, oferind diversitate pentru cei interesaţi.

În zona dedicată vehiculelor recreaţionale (RV) vor fi expuse rulote şi autorulote de diferite tipuri şi dimensiuni ale unor brand-uri cunoscute în întreaga lume, cât şi rulote fabricate în România! Nu vor lipsi nici accesoriile pentru camping.

Costul unui bilet este de 25 lei iar joi, 28 martie, toţi plătitorii de bilet vor primi cadou câte o brăţară nautică.