Sailent Yachts

Sailent Yachts se pregătește să lanseze în curând zece catamarane electrice

Sailent Yachts – Producătorul austriac de ambarcațiuni păstreză un ritm ascendent în producția de catamarane electrice solare după ce în ultima prioadă au fost confirmate mai multe comenzi.

Silent 60 a devenit un bestseller.

Compania a vândut 12 unități din acest model într-un an după debutul său la Festivalul de Yahting de la Cannes 2019. Patru dintre acestea sunt acum în construcție la unitatea de producție Silent-Yachts din Thailanda. Condus de antreprenorul elvețian Philippe Guénat și situat în Rayong, la 220 km de Bangkok, acesta este cel mai mare șantier naval privat din Asia de Sud-Est.

Sailent Yachts

Facilitățile au fost mărite astfel încât, intr-o hală nouă pot fi construite două catamarane Silent 60 simultan. Silent-Yachts construiește acolo catamaranul Silent 60 pentru piața din SUA.

În paralel, continuă și producția la șantierul naval din Fano Italia unde urmează să se mărească producția pentru a ajunge la o producție anuală de aproximativ 15 catamarane.


Suntem mândri de producția noastră“, a comentat Michael Köhler, fondator și CEO al SILENT-YACHTS. „Primul Silent 60 va fi livrat în ianuarie 2021 și vor urma mai multe lansări după premiera respectivă.

Citește mai mult aici!