Royal Huisman SANGI, premieră mondială la Monaco Yacht Show 2019

Sangi (semnifică “schimbare” în limba esperanto) este un superyacht de 55 metri inovator, atractiv, eficient și extrem de adaptabil. În ciuda mărimii sale, Sangi este uşor de manevrat, dovedind performanţe remarcabile şi autonomie sporită, limitând în același timp impactul asupra mediului.


Pentru construcţia sa a fost nevoie de talentul celebrului designer Cor D. Rover şi de expertiza și calitatea renumitului șantier naval Royal Huisman pentru a prezenta o navă cu adevărat „inteligentă” – o alternativă uimitoare și nouă la modul tradițional de construcţie a navelor de agrement.
SANGI oferă cele mai înalte standarde de calitate, finisare, service și fiabilitate. Coca ei construită din aluminiu, bazată pe brevetul Fast-Displacement XL® patentat de Van Oossanen Naval Architects, oferă hidrodinamică îmbunătățită în ceea ce priveşte performanța și stabilitatea.

De asemenea, viitorul proprietar poate personaliza aproape integral aspectul interior, putând chiar restiliza și chiar re-modela suprastructura – o oportunitate suplimentară pentru Sangi de a deveni o expresie a gustului personal.
În pas cu trendul momentului, Sangi oferă opțiuni de propulsie hibridă și complet electrică (alături de setări convenționale), împreună cu sisteme inteligente de gestionare a energiei.

Caracteristici tehnice:

Exterior Designer: Cor D. Rover Design
Naval Arhitect: Van Oossanen Naval Architects
Constructor: Royal Huisman
Lungime totală: 55 m
Lăţime: 9,7 m
Pescaj: 2,2 m
Deplasament: 375 tons
Tonaj brut: sub 500 GT
Locuri de dormit: 2 proprietari, 10 oaspeţi, 10 – 12 membri echipaj
Cocă şi suprastructură: Aluminium
Motoare principale: 2x 533 kW
Sistem stabilizare: 2x VEEM stabilizatoare giroscopice
Viteză maximă: 16 nd
Autonomie: 3800 MN @ 12 nd