Royal Huisman LOTUS – Fără compromisuri, fără limite

Noul prototip lansat de către cei de la Royal Huisman, botezat LOTUS, a fost extrem de bine primit la Monaco Yacht Show.


Viitorii proprietari de superyachturi îşi doresc să experimenteze emoţii din ce în ce mai puternice la bordul unui yacht unic. Ei caută să simtă apropierea de elementele naturii, bucurându-se de navigaţia cu vele.
Deoarece standardele de astăzi de lux, confort și servicii pentru oaspeți necesită un echipaj bine instruit și o echipă de suport a fost creat LOTUS, prototipul de superyacht cu două componente integrate: superbul velier de 88 metri şi nava sa de companie de 70 metri.


LOTUS este un concept prin care aceste două nave sunt proiectate, construite și operate într-o manieră complet integrată pentru a oferi cea mai cuprinzătoare gamă de experiențe și servicii oferite vreodată proprietarilor și oaspeților lor de către industria de superyachturi.
Lotus este rezultatul colaborării dintre constructorul Royal Huisman și creatorii DynaRig Dykstra Naval Architects. LOTUS își propune să înglobeze la bord unele dintre cele mai avansate tehnologii de navigaţie create vreodată. Creatorii săi au plecat de la premisa reducerii pe cât mai mult posibil al impactului asupra mediului, cea mai recentă tehnologie solară fiind integrată în catarge, captând lumina soarelui pe tot parcursul zilei.