Royal Huisman Aquarius

Un yacht uimitor de o frumusețe rară, care îmbină liniile clasice ale cocii cu un greement modern şi un design chic, curat și contemporan atât la extrerior cât şi sub punte.

Aquarius defineşte cu adevărat noţiunea de “clasic modern”. Proprietarii şi-au dorit un yacht modern cu linii clasice şi un look curat, deloc complicat.

Erik Wassen, senior designer al Dykstra Naval Architects, a declarat: “Proprietarii, soţ şi soţie, sunt niste persoane aventuroase care îşi doresc să exploreze marile şi oceanele lumii împreună cu familia şi prietenii, mai degrabă decât să-şi petreacă vacanţele în zona intens circulată dintre Mediterană şi Caraibe. Ei şi-au dorit bineînţeles un yacht frumos, punând însă accentul pe elementele de securitate, manevrabilitate, anduranţă şi confort la bord”.

Mark Whiteley a creat un interior modern clasic, bazat pe preferința proprietarilor pentru îmbinarea pereţilor albi cu mobilierul şi parchetul din lemn de mahon. Ei au cerut ca ambianţa generală să nu fie prea încărcată sau agitată, ci calmă și elegantă, oferind o “senzație de eleganță relaxată în stil New England”.

photo credit: Royal Huisman/Carlo Baroncini