Rosetti Superyachts – un nou jucător pe piaţa superyachturilor

Spadolini---Rosetti-85-Yachting_PleasureCompania Rosetti Marino Spa, înfiinţată în 1925, este unul dintre liderii mondiali în construcţia de nave comerciale, remorchere oceanice şi feriboturi.
De curând, compania a decis să înfiinţeze şi o divizie de superyachturi – Rosetti Superyachts – ce va avea sediul în Monte Carlo. Aceasta îşi propune să folosească patrinoniul de cunoştinţe şi experienţe tehnice acumulat de compania mamă pentru a construi superyachturi de lux cu dimensiuni cuprinse între 40 şi 150 metri. Fulvio Dodich, un veteran în industria superyachturilor, care a deţinut funcţii de conducere în companii precum Ferretti sau Sanlorenzo, va ocupa poziţia de preşedinte.
Spadolini---Rosetti-85-Yachting_Pleasure 3Cunoscutul designer Tommaso Spadolini se va ocupa de aspectul exterior al flotei. Primul concept lansat este al unui yacht de expediţie de 85 metri ce va fi echipat cu motoare MTU şi sistem de propulsie auxiliar Rolls Royce. Detalii suplimentare vor fi dezvăluite în lunile următoare.

Spadolini---Rosetti-85-Yachting_Pleasure 2