Riva Dolceriva

Există yachturi care spun o poveste și altele care scriu una nouă: Dolceriva aparține acestei de-a doua categorii graţie stilului uimitor și a inovațiilor de design folosite de catre șantierul naval istoric Sarnico.

Cea mai recentă creație Riva este un cruiser deschis conceput pentru a oferi un confort de neegalat la bord.
Născut din colaborarea dintre Officina Italiana Design, condusă de Mauro Micheli şi Sergio Beretta (creatorii întregii flote Riva de peste 25 de ani), Departamentul de inginerie al Ferretti Group şi Comitetul pentru strategia produselor, Dolceriva masoară 14,92 metri lungime şi 4,26 metri lăţime. Originalitatea exteriorului provine dintr-o combinație a eleganţei mărcii Riva cu un vibe inspirat de industria auto și o interpretare mai sportivă a ideii de lux.


Toate materialele utilizate pentru interioarele Dolceriva sunt perfect în concordanță cu stilul Riva, cu esențe de mahon foarte lucios, oglinzi, elemente din piele, oțel și lemn lăcuit atât mat, cât și lucios.


Yachtul dispune de un sistem de propulsie V-Drive și, opțional, se pot monta două Volvo Penta D13, capabile să producă 1.000 Mhp la 2.400 rpm. În ceea ce privește performanța, modelul poate atinge o viteză maximă de 40 de noduri şi o viteză de croazieră de 35 de noduri.