RIVA 88 FOLGORE

Riva 88’ Folgore

Noul Riva 88’ Folgore, o combinație interesantă de viziune inovatoare și stil legendar, a fost prezentată la Ferretti Group Private Preview 2020. Riva 88 ’ Folgore, aduce în prim plan noutăți în designul exterior și interior, în ergonomie și în materialele utilizate, combinându-le cu detaliile de design distinctive ale brandului Riva.

Având o lungime de 26.92 m și o lățime de 6.31 m, yachtul este produsul dintre colaborarea Officina Italiana Design (companie condusă de Mauro Micheli și Sergio Beretta, cei care au desenat întreaga gamă Riva), Comitetul pentru strategia produsului condus de Piero Ferrari și Departamentul de inginerie al Ferretti Group. Designerii au optat pentru o suprafața vitrată de mari dimensiuni care dă yachtului un aer futurist, păstrând detaliile iconice din mahon și oțel, combinate cu elemente din fibră de carbon, pentru a realiza echilibrul perfect dintre trecut și prezent, care a caracterizat bărcile Riva în ultimii ani.

Această primă unitate Riva 88 ’Folgore este echipată cu o pereche de motoare MTU 16V 2000 M96L ce pot propulsa ambarcațiunea cu o viteză maximă 39 noduri și o viteză de croazieră de 33 noduri.