Revista Yachting Pleasure oferă cititorilor săi o invitaţie VIP la Salonul Nautic International Bucureşti 2010

Fiecare cititor Yachting Pleasure este un VIP! De aceea, vă oferim în ultima ediţie a revistei, alături de subiectele interesante dedicate lumii nautice şi o invitaţie gratuită la Salonul Nautic International Bucureşti care se va desfăşura la Romaero în perioada 24-28 februarie 2010. Cea de-a doua ediţie indoor a salonului nautic reuneşte majoritatea importatorilor şi producătorilor care activează pe piaţa nautică din România. Vor fi expuse ambarcaţiuni pentru toate gusturile, de la caiace şi bărci de pescuit până la veliere şi yachturi de lux. Salonul Nautic Internaţional Bucureşti este locul de întâlnire al amatorilor, entuziaştilor şi profesioniştilor, a celor care vor să păşească în universul domeniului nautic unde eleganţa şi sportivitatea fac echipă.

În plus, pentru ca cititorii Yachting Pleasure să fie mereu informaţi în legătură cu evenimentele nautice, veţi găsi în revistă şi Calendarul Expoziţiilor Nautice Internaţionale ale anului 2010.

Ultimul număr al revistei Yachting Pleasure poate fi cumpărat din marile centre comerciale – mall-uri, Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, aeroporturi şi hoteluri – în reţeaua de distribuţie presă Inmedio.

 

Leave a Reply