REGATA BARCI IN BAGAJE, devine obicei

Desi anul trecut totul a iesit atat de bine la prima editie, si anul asta am avut aceleasi emotii sau poate chiar mai multe. Mai ales ca au venit si cei din echipa Grabner. Cele 10 catamarane s-au insirat cuminti pe plaja din 2 Mai asteptand parca sa-si ia zborul. Ne-am rugat iar sa avem vant propice pentru regata si fiindca cineva acolo sus ne iubeste am avut vant si valuri menite sa urce adrenalina pe cele mai inalte culmi.
Pentru noi a fost cea mai mare satisfactie sa vedem velele intinse la maxim umpland tot peisajul marii si sa urmarim placerea celor care le-au “strunit” cu atata maiestrie pe toata durata regatei.
La prima proba, cea de indemanare, sistemul de 3 balize le-a dat unora de furca datorita vantului puternic insa corectitudinea concurentilor a fost de admirat, au perseverat cu totii pana la reusita.
A doua proba se pare si cea mai apreciata, a fost proba de anduranta intre 2 Mai-Vama Veche si retur. Prima parte s-a facut in timp record, noi cu masina si alergand pe plaja de abia am reusit sa ajungem cu fisa la semnat pentru primii concurenti care au aterizat pe plaja din Vama, unde valurile erau mult mai mari.
Pe tot parcursul competitiei concurentii au avut alaturi doua barci de interventie, una cu arbitrii oficiali si una cu echipa de la Grabner, asa ca toata lumea s-a simtit in siguranta.
Dupa o zi atat de plina ne-am reunit sub aripile intinse ale catamaranelor de data aceasta pe uscat pentru a premia participantii.
Pentru noi toti sunt niste castigatori fiindca iubesc acest sport atat de liber si le multumim ca ne sunt alaturi in fiecare an…speram si la anul pentru ca deja ne gandim la ceva inedit…
Multumim si echipei Grabner care ne-a fost alaturi pe toata durata regatei, a raspuns intrebarilor noastre si a ascultat sugestii pentru viitor.
Sper ca pozele sa vorbeasca de la sine…sa ne vedem cu bine si la urmatoarea editie!!!
Alaturi de noi am avut ca si Partener Media Oficial Revista Yachting Plesure. Sponsor oficial a acestui eveniment a fost firma de productie publicitara Bufon Prod www.bufon.ro.

Clasament Regata Barci in Bagaje editai 2010:


*Clasa Happy Cat 3D Light
Locul 1: Echipajul format din Bogdan Stanciu si Stefana Mihai.
Locul 2: Echipajul format din Florin Stefan si Ciprian Cosma
Locul 3: Echipajul format din Ionut Lupu si Ramona Marusac.
Locul 4: Echipajul format din Aurelian Constantinescu si Ciprian Vuza.
Locul 5: Echipajul format din Claudiu Apostol si Oana Oancea.
Locul 6: Echipajul format din Cristian Balaban si Jo Mantelers (Olanda).

                                                                             *Clasa Happy Cat Racing:

Locul 1: Echipajul format din Ionut Stan si Andreea Stan.
Locul 2: Echipajul format din Florin Iordache si Valentin Matracaru.
Locul 3: Echipajul format din Bogdan Constantinescu si Sorin Lungu.
Locul 4: Echipajul format din Roth Clemens si Wubfl Josef (Austria).