Noul Axopar 37 – model 2020

Au trecut mai puţin de patru ani de când Axopar 37 a revoluţionat piaţa de ambarcaţiuni cu motor outboard. Cu peste 2000 de unităţi produse până în prezent, Axopar a devenit rapid un brand foarte popular la nivel internaţional pe segmentul său de piaţă.

Fiind rapizi și flexibili la cerințele clienţilor, cei de la Axopar au lansat o nouă versiune a modelului 37. Pentru realizarea acesteia specialiştii Axopar au petrecut ultimii patru ani interacționând și ascultând nevoile clienților, urmând sugestiile lor, vorbind cu ei și adunând informații despre tot ceea ce ei ar dori să se îmbunătățească la un nou Axopar 37. Echipa de dezvoltare şi design nu s-a mulţumit doar cu un facelift al modelului existent ci au dorit practic sa reinventeze ambarcaţiunea. Fară a modifica lungimea şi greutatea, coca a fost complet redesenată pentru a oferi performanţe şi stabilitate mai bune şi pentru a avea un caracter mai sportiv.

Cei care preferă ambarcaţiunile Axopar sunt în general oameni foarte activi, practicanţi de sporturi nautice, scubadiving, drumeţii şi ciclism montan, de aceea noul model vine in întâmpinarea acestora cu spaţii suplimentare de depozitare a echipamentului sportiv.

Indiferent dacă alegeți versiunea S, ST sau XC, Axopar 37 oferă spaţii confortabile şi locuri de dormit. În plus, ambarcaţiunea este foarte intuitivă şi uşor de manevrat, chiar şi pentru aceia care de abia acum descoperă plăcerea navigaţiei.

Prin ce se remarcă noul model Axopar 37:

UŞI ESCAMOTABILE (opţional)– asemănătoare cu cele folosite pentru aeronave, o inovaţie în domeniul ambarcaţiunilor de agrement.

HIDRODINAMICA MULT ÎMBUNĂTĂŢITĂ A COCII – ce oferă stabilitate și aderență excelentă în timpul virajelor

ASPECTUL EXTERIOR FOARTE UŞOR RECOGNOSCIBIL – jocul de culori alese pentru îmbrăcarea cocii şi a suprastructurii atrage instant ochiul şi este disponibil opţional.

ORIENTARE MAI MARE CĂTRE CONDUCĂTORUL AMBARCAŢIUNII – podeaua este ridicată pentru a putea oferi conducătorului o vizibilitate foarte bună în timpul navigaţiei, indiferent dacă preferă să conducă aşezat sau stând în picioare

ÎMBUNĂTĂŢIREA CONFORTULUI LA PROVA – spaţiul din cabină a fost mult îmbunătaţit, oferind mai mult confort

DUŞ ŞI TOALETĂ – datorită cererilor crescute din partea clienţilor a fost creat un compartiment opţional pentru toaletă şi duş ce oferă intimitate şi confort

SPAŢIU MULTIFUNCŢIONAL LA PROVA – zona extinsă de la prova este dotată cu banchete ce pot fi transformate într-o zonă de plajă în zilele însorite

UTILIZAREA MAI BUNĂ A SPAŢIULUI DE LA BORD – spaţiile versatile, culoarele de trecere sigure pentru pasageri şi pragurile puţin înalte asigură o libertate optimă de mişcare la bord

REVOLUŢIONAREA EXPERIENŢEI UTILIZATORULUI (opţional) – pentru a-i crea şoferului o experienţă cât mai apropiată de cea a condusului unei maşini, cei de la Axopar au dezvoltat noi soluții intuitive împreună cu parteneri cheie precum Simrad. Ecranul plat de la bord oferă toate informatiile necesare utilizatorului şi în viitorul apropiat va fi disponibilă şi o aplicaţie pentru telefonul mobil.

Specificaţii tehnice:

Axopar 37 S, 37 ST, 37 XC

Lungime: 11,5 m

Lăţime: 3,35 m

Pescaj: 0,85 m

Greutate: 3590 kg

Capacitate rezervor combustibil: 730 l

Material construcţie: GRP

Clasificare: B – offshore

Locuri de dormit: 2 persoane (+2 în versiunea Aft cabin)

Motorizare: 2 x 300 – 350 CP

Preţuri model de baza (TVA 0%)

Axopar 37 S 88.500 €

Axopar 37 ST 91.500 €

Axopar 37 XC 94.500 €