Noile Dragonfly 32 Evolution şi Dragonfly 40

Cu mai mult de 50 de ani de experiență în construirea de trimarane rapide, pliabile, Dragonfly va lansa anul viitor 2 noi membri ai familiei Dragonfly. Ambele modele beneficiază de sistemul unic Swing Wing, fiind unice pe piaţa de profil.
Noul model Dragonfly 32 este o evoluție interesantă a unui model popular, cu flotoare care sparg valurile rapid pentru o navigație rapidă și relaxată.
Dragonfly 32 Evolution va înlocui fostul model Dragonfly 32 Supreme, în timp ce Dragonfly 32 Touring va rămâne parte a gamei Dragonfly 32.
Premieră mondială va avea loc la boot 2019 din Düsseldorf.
Familia Dragonfly se va extinde începând cu luna mai 2019 cu modelul 40, cel mai mare al gamei, ce va oferi un design de ultimă oră cu accent pe manevrabilitatea ușoară. Cabina spațioasă este concepută pentru a oferi tot ce aveți nevoie atunci când navigați și petreceți zile pe apă împreună cu familia și prietenii. Sub punte, stilul bine cunoscut al Dragonfly creează un interior elegant și modern.
Noul Dragonfly 40 oferă atenție detaliilor, stabilind noi standarde pentru navigarea offshore rapidă confortabilă și în condiții de siguranță.