MTN şi partenerii vor oferi servicii globale VSAT celui mai mare yacht din lume

MTN Satellite Communications (MTN), furnizorul de servicii globale de comunicaţii, conectivitate şi servicii de conţinut către locaţii din întreaga lume, împreună cu partenerii lor, Jetstream şi e3 Systems, au anunţat că în urma testelor pe mare încheiate cu succes a fost ales furnizorul de servicii VSAT pentru cel mai mare yacht din lume, My Eclipse.

Înafară de Eclipse, alte patru yachturi din flota BOYM ale aceluiaşi proprietar, vor fi echipate cu antene Ku- & C-band care folosesc DirectNet, un serviciu dedicat benzii de frecvenţă cu rate de informaţii garantate de 2 Mbps cu servicii vocale şi de informare, trafic online şi IPTV folosind soluţia media hosting Jetstream.

e3 Systems şi Master Maritime Service Partner (MMSP) vor instala şi întreţine sistemele şi serviciile VSAT la, bordul acestei bijuterii maritime.

De asemenea, MTN şi e3 Systems au fost prezenţi la Superyacht Cup Palma 2010 în Spania, în calitate de co-sponsori ai evenimentului tematic care va avea loc pe 24 iunie 2010. Peste 20 de superyachturi, 600 participanţi şi 1000 de proprietari, membri de echipaj, invitaţi şi reprezentativi din industrie sunt aşteptaţi la acest important eveniment.

Leave a Reply