Lürssen Shipyard lansează noul Katie Sue II

Lürssen Shipyard a lansat recent un superyacht de 60 metri denumit Katie Sue II. Acest motor yacht din aluminiu şi oţel combină detaliile clasice elegante cu elemente contemporane.

Katie Sue II afişează un design exterior semnat Espen Oeino şi un interior marca Glade Johnson. Spaţiile exterioare ale yachtului au fost extinse în comparaţie cu navele surori Linda Lou (2006) şi Arkley (2009). Bridge deck-ul dispune de mai multe geamuri, iar cabina de comandă a fost modificată pentru a oferi o mai bună panoramă a oceanului.

Puntea principală şi saloanele de pe puntea superioară oferă spaţii extinse unde se poate servi masa înăuntru sau afară. Puntea superioară include o zonă centrală protejată de vânt care poate fi transformată într-o sală de sport sau zonă de luat masa în aer liber. Puntea inferioară a lui Katie Sue II oferă patru cabine pentru invitaţi, identice, spaţioase, dotate cu hublouri extra verticale. O a cincea cabină este localizată pe puntea superioară. Super yachtul poate găzdui 12 invitaţi şi 15 membri de echipaj.

Acţionat de două motoare Caterpillar de 1.455 kW fiecare, Katie Sue II atinge o viteză maximă de 15,5 noduri la o autonomie de 7000 mn. Motor yachtul este programat pentru livrare către proprietarii săi în această vară.

Leave a Reply