Lansare aniversară: impresionantul Privilège 1000

Privilège sărbătoreşte 25 de ani de activitate şi, totodată, debutul în sectorul catamaranelor de dimensiuni mari. Mega catamaranul Privilège 1000 se află în plin proces de construcţie în Lorient. În paralel, departamentul de proiectare şi studii al companiei Alliaura Marine împreună cu agenţia de design Exalto a finalizat layout-ul versiunii standard şi lucrează deja la cerinţele specifice ale interiorului.

Privilège colaborează de 25 de ani cu arhitectul naval Marc Lombard şi în ultimii zece ani brandul a lansat mai mult de 50 de unităţi. Matriţele sunt produse de Marsaudon Composite, o companie specializată în construcţia de pres forme, multicoci de curse ca IDHEC şi componente din compozit.

Gigantul va dispune de un apartament al proprietarului extrem de spaţios localizat la baza catargului, iar interiorul va fi complet personalizat cu diferite esenţe de lemn şi o varietate de texturi. Acest design contemporan şi practic pune un accent deosebit şi pe spaţiile exterioare care se doresc a fi imense, iar şantierul şi Marc Lombard au făcut tot posibilul să maximizeze numărul spaţiile private. Privilège 1000 va fi lansat oficial în 2011.

Leave a Reply