Johnson Yachts – două noi modele Johnson 115 şi Johnson 70

Cu ocazia expoziţiei nautice de la Fort Lauderdale, Johnson Yachts a dezvăluit publicului două noi modele: 115 şi 70, cea mai mare şi respectiv cea mai mică ambarcaţiune a gamei.
Având un layout cu cinci sau şase cabine şi un nivel înalt de personalizare, noua navă amiral Johnson 115 va atrage cu siguranţă atenția cunoscătorilor de superyachturi în porturile din întreaga lume.
Cu un design exterior semnat de echipa de creaţie a lui Bill Dixon şi un design interior creat de Design Unlimited, 115 oferă multiple spaţii de socializare. Ca și în cazul tuturor modelelor Johnson Yachts, finisajele și mobilierul sunt la alegerea și specificațiile proprietarului, iar constructorul acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu pentru ca rezultatul final să fie demn de un superyacht.
“Micul” 70 oferă același nivel de personalizare ca restul gamei Johnson, încurajând participarea proprietarului la proiectarea încăperilor, precum și la designul zonei de comandă, a salonului, a zonei de luat masa și a bucătăriei. Sub punte sunt disponibile trei sau patru cabine, în funcţie de cerinţă.