IWC Schaffhausen lansează Yacht Club Chronograph

Intrând în cel de-al optulea deceniu de producţie, fastuoasa colecţie Portuguese de la IWC Schaffhausen va avea parte de un tratament roial în 2010, cu prezentarea noilor modele: Grande Complication, tourbillon Mystere Retrograde şi Yacht Club Chronograph.

Sărbătorind spiritul navigaţiei şi onorând trecutul şi prezentul navigatorilor, colecţia Portuguese abordează un trend modern, în special datorită exemplarului Yacht Club Chronograph. Este un cronograf cu întoarcere, cu display analogic pentru orele mai mari în diametrul interior, sistem cu clichet dublu de înaintare, sistem integral de absorbţie a şocurilor, display pentru dată şi secundar cu funcţie de oprire.

Diametrul măsoară 45 mm, rezistă la o adâncime de până la 60 m sub apă şi este singurul model al colecţiei care are substanţă Super Luminova pe arătătoarele orelor, minutelor şi secundelor. Este disponibil în varianta din oţel cu cadran negru sau placat cu argint şi în varianta din aur roşu cu cadran din ardezie şi totalizatoare negre.  

Leave a Reply