HENRI LLOYD, furnizor pentru VELUX 5 Oceans

Compania iconică de vestimentaţie nautică a fost selectată ca Official Technical Clothing Supplier. Clipper Ventures a anunţat continuarea parteneriatului pe termen lung cu Henri Lloyd, selectând compania britanică specializată în vestimentaţie nautică drept furnizor oficial pentru Velux 5 Oceans 2010-11. Un brand premium şi un lider de piaţă în vestimentaţia tehnică inovatoare, cu o reputatie pentru calitate, stil şi rezistenţă, Henri Lloyd este furnizorul ideal pentru Velux 5 Oceans şi va oferi o colecţie cuprinzătoare pentru Clipper Ventures Race Management şi Velux.
Pentru anul 2010 Henri Lloyd a lansat o inovaţie ce vizează promovarea vestimentaţiei nautică tehnice ecologice, făcând primul pas odată cu lansarea produsului Henri Lloyd Blue Eco Jacket. Henri Lloyd a aplicat cunoştinţele şi expertiza proprie în tehnologia de proiectare revoluţionară pentru a reduce consumul de energie şi reducerea deşeurilor inutile, oferind industriei primul sistem de reciclare pentru îmbrăcămintea nautică.
Pentru a afla mai multe despre “Asumarea Elementelor” (Taking on the Elements), vă rugăm să vizitaţi site-ul www.velux5oceans.com.
 
 
 
 

 

Leave a Reply