Freedom – noul yacht a lui Roberto Cavalli

Freedom, noul yacht al renumitului designer Roberto Cavalli, are un design sportiv si agresiv ce refelecta in totalitate abordarea sa personală față de viața pe mare și personalitatea sa puternică.

Arhitectul naval Tommaso Spadolini a avut drept cerinta sa proiecteze un yacht pe care insusi Batman l-ar conduce, care sa poate fi folosit de catre Cavalli impreuna cu partenera sa, maxim patru oaspeti si trei membri ai echipajului.

Deși s-a adresat mai multor șantiere navale pentru a-i construi yachtul, Cerri Cantieri Navali (CCN) a fost singurul care a dorit să accepte programul de construcție strans, de doar 14 luni, yachtul fiind construit ca parte a gamei Fuoriserie. Amplasarea şantierul naval în Carrara, Toscana, a fost de asemenea convenabilă pentru ca Roberto să facă vizite frecvente în timpul construcției de la casa lui din Florența.

Designul interior este semnat de către cavalli însuşi, într-un stil eclectic, imprimeul leopard fiind îmbinat excelemnt cu accentele negre şi aurii, rezultatul fiind unic şi spectaculos.