FOILER, yachtul zburător!

Rezidenţii şi vizitatorii Rivierei Franceze au avut ocazia în această vară să admire noul yacht cu aripi portante botezat Foiler, construit de Enata Marine. Acesta s-a aflat în teste pe Marea Mediterană, urmând să-şi facă debutul oficial la Cannes Yachting Festival.
Foiler va fi disponibil în trei variante de design: GT, Azure și Royale, fiecare fiind în acord perfect cu nevoile proprietarilor, de la viteză la distracție și aventură de familie, la stil și confort.
FOILER GT imită experiența de a conduce o mașină de curse, scaunele fiind plasate în aşa fel încât să maximizeze bucuria pasagerilor, oferind în același timp o mulțime de confort și spațiu de depozitare pentru echipamente precum rezervoarele de scufundări.
FOILER Azure a fost proiectat cu distracție și aventură în familie, cu două canapele pe care se poate face plajă şi o zonă deschisă dotată cu o masă retractabilă localizată la pupa.
FOILER Royale este dotată cu două scaune situate în stânga postului de comandă ce beneficiază de o vedere panoramică, cu trei banchete cu mese retractabile situate central şi de o zonă de plajă (sub care există un spaţiu de depozitare) situată la pupa.
Indiferent de layout-ul ales, FOILER oferă viteze de până la 40 de noduri (75 km/h) în planare, datorită motoarelor hibride de 300 CP, cu până la 8 pasageri la bord, zburând la 1,5 metri deasupra apei.