Flir Systems a achiţionat Raymarine

Recent, Raymarine a fost achiziţionat de Flir. Compania cotată la 1,4 miliarde dolari listata la bursa NASDAQ, cu o capitalizare de piaţă aproximativă de 5 miliarde dolari. Flir este lider mondial al produselor de optică termică, cu o cotă de piaţă mare în domenii diferite: militar, industrial şi pieţe comerciale.

Flir recunoaşte că brandul Raymarine este foarte puternic pe piaţă şi intenţionează să extindă linia de produse cu camerele termice cu display Raymarine, radar, fishfinder şi produse autopilot, în vederea obţinerii celor mai eficiente şi facile soluţii în industria electronică marină.

Noua echipă Flir/Raymarine va continua tradiţia produselor de calitate oferite clienţilor. Pentru ca noua formulă să aibă succes a fost necesară o investiţie finaciară din partea companiei Flir care să asigure aspectul financiar prin achitarea datoriilor Raymarine, printr-o capitalizare de piaţă de 5 miliarde dolari şi mai mult de 300 milioane dolari cash.

Raymarine se va diferenţia de concurenţă prin menţinerea unui nivel ridicat al inovaţiei şi achiziţionarea produselor de optică termală, complet integrate în reţeaua de electronice maritime. Serviciile pentru clienţi, suportul tehnic şi centrul de reparaţii sunt pregătite să întâmpine cerinţele clienţilor.

Leave a Reply