FERRETTI YACHTS 920 PURE

Noul yacht maxi flybridge restilizat 920 exprimă valorile autentice ale mărcii Ferretti. Numele său Pure sintetizează noua filosofie a brandului – „JUST LIKE HOME” – într-un amestec perfect de eleganță, stil și confort.


Stilul Ferretti este inconfundabil de peste 50 de ani iar conceptul de confort “just like home” stă in centrul noii campanii de imagine a brandului.
Având aceleaşi caracteristici tehnice ca şi predecesorul său (28,49 metri lungime), noul PURE se remarcă prin liniile interioarelor, mult mai simple şi mai rafinate. Rezultatul este o ambarcaţiune care aduce în prim plan confortul de acasă, fiind o adevărată vilă plutitoare.


Culorile calde ale noilor materiale şi ţesături fac ca atmosfera de la bord să fie mai primitoare ca oricând. Tavanele albe se potrivesc perfect cu podelele de stejar alb, mobilierul tapițat din piele, detaliile de culoarea nisipului și marmura de culoare deschisă. O armonie cromatică care prinde viață prin selectarea atentă a unui număr redus de materiale, esențiale și rafinate, precum și a mobilierului ce poartă semnătura unor designeri renumiţi.