Echipajele Incognito și Adria – câștigătoarele Regattei Ziarul Financiar la clasele ORC A&B și, respectiv, ORC C

Regatta_ZF_2018-3938A doua etapă a Cupei României Alpha Bank 2018 s-a încheiat cu Regatta Ziarul Financiar desfășurată în week-end-ul trecut (6-8 iulie a.c.), la Marina Limanu, cu un format de 2 curse inshore (traseu scurt) și 2 curse offshore (traseu lung).
La clasa ORC A&B, echipajul Incognito și-a păstrat poziția de frunte obținută la competiția anterioară obținând și la această regatta locul I, pe locurile al II-lea și al III-lea situându-se echipajele Hope și, respectiv, Simina.
La clasa ORC C, podiumul a fost alcătuit din echipajele: Adria (locul I), Pelican Racing (locul al II-lea) și Jackpot (locul al III-lea).
Regatta_ZF_2018-4565Lupta pentru câștigarea Cupei României Alpha Bank 2018 rămâne una strânsă, echipajele cu miză la podiumul final având punctaje apropiate. Regatta Ziarul Financiar 2018 reprezintă a doua etapă din Cupa României Alpha Bank 2018 formată din cinci competiții. Următoarea regatta de bărci mari, Regatta LifeHarbour, (a treia etapă din Cupa României Alpha Bank 2018) se va desfășura în perioada 27-29 iulie și va putea fi urmărită de iubitorii sportului cu vele în zonele de faleză și plajă din Mangalia, Saturn.