Două noi yachturi Mangusta: două lumi, acelaşi ADN

Grupul Overmarine a lansat doua noi proiecte, două yachturi foarte diferite, reprezentând două game la fel de diferite, totalizând 90 de metri de stil şi pură eleganță.

“Proiectul Milano”, un yacht de 43 metri din gama Oceano şi “Proiectul Capri” de 45 metri din gama GranSport vor atrage cu siguranţă toate privirile.

Mangusta Oceano 43 este o “vilă” de vis pe mare, proiectată să se contopească perfect cu mediul înconjurător, devenind aproape o parte integrantă a acestuia. Folosirea unor suprafețe mari vitrate a eliminat barierele existente între oaspeți și peisajul marin înconjurător, lăsând lumina naturală să pătrundă peste tot. Oceano 43 oferă o viteză de croazieră de 11 noduri şi o autonomie de 5000 mile.

La rândul său, Mangusta GranSport 45 reflectă stilul de viață al unui proprietar care planifică mai puțin dar se bucură de vacanțe sub momentului, căutând noi destinații de călătorie fascinante (indiferent cât de departe se află) și împărtășește toate acestea cu prietenii și cu cei dragi.

GranSport 45 oferă o viteză maximă de 26 noduri, o autonomie de 3500 mile nautice la o viteză de 11 noduri şi un pescaj de numai 2,2 metri.