Cheoy Lee Bravo 72 va fi echipată cu Volvo Penta IPS

Cheoy Lee Bravo 72Noua ambarcaţiune lansată de către şantierele Cheoy Lee, botezată Bravo 72, va fi echipată cu noile motoare Volvo Penta D13-IPS1050 lansate de curând pe piaţă.
Şantierele Cheoy Lee își au sediul în Hong Kong si șantiere navale localizate în China continentală și SUA, deservind un registru internațional de clienți.
“Am ales Volvo Penta IPS, în primul rând datorită performanţelor sale excelente, a raportului mare putere-greutate şi a emisiilor, zgomotului şi vibratiilor scazute”, a declarat But-Yang Lo, vicepreşedinte al Cheoy Lee Shipyards America de Nord. “De la lansarea noului pachet Volvo Penta IPS am decis să profităm de puterea mai mare pe care o oferă, astfel încât clienţii noştri să poată obţine performanţe superioare”.
Compania Cheoy Lee construiește ambarcaţiuni încă din anul 1870, pornind de la feriboturi, remorchere şi încheind cu o gamă largă de yahturi cu motor. Compania de familie se mândrește cu angajamentul său de a oferi tehnologie de calitate, de pionierat și de design de clasă înaltă.
Bravo 72 este fabricată din fibră de sticlă, aluminiu și oțel, după un concept al arhitectului naval, Howard Apollonio. Interiorul său luxos, ce include patru cabine, a fost creat de către Sylvia Bolton.