Ce reprezinta Summer Sailing School?

Ne spune in cateva cuvinte Dnul Marius Lazarescu:

  “Programul Summer Sailing School reprezinta inainte de toate, chiar inainte de a invata navigatia cu vele, o posibilitate imensa de a ne cunoaste pe noi insine. Concentrand o serie de activitati, pe care le putem denumi generic « sailing », acest program este in primul rand o provocare, o modalitate de a ne implica in activitati ce solicita atat fizicul cat si mentalul impletind munca de echipa cu deprinderile individuale.
Ne propunem sa va aratam ca desi nici unul dintre noi nu poate avea vreun control direct asupra naturii, totusi putem sa-i facem fata, respectand-o.
Echipa noastra este formata din pasionati de mare, vant, libertate si ne dorim sa va putem insufla si voua, celor ce poate ne veti fi alaturi, aceleasi sentimente.
Si daca sa inveti navigatie iti trebuie rabdare si multa practica, prin programele noastre am fi incantati sa va trezim macar interesul pentru acest mod de a va petrece timpul liber, oferindu-va tot sprijinul si punandu-va la dispozitie toate cunostintele  acumulate pana acum.”

Leave a Reply