Cannes Boat Show 2010 la cea de-a 33-a ediţie

Într-un context economic aflat în perioada de recuperare, Cannes International Boat and Yacht Show va deschide sezonul de toamnă cu un eveniment strălucitor, care va asigura o platformă pentru inovaţie şi noile lansări.

În perioada 8-13 septembrie 2010, Cannes Boat Show va găzdui expozanţi cu renume mondial din industria nautică de lux, pentru un show care se anunţă la fel de glamuros, însă focusat în mod particular pe produsele ecologice, cum ar fi coci noi, LED-uri, motoare hibrid şi panouri solare.

Printre brandurile prezente se vor număra: Azimut Benetti, Ferretti Group, Peri Yachts, Pershing, Princess, Riva, Rodriguez Group, Sunseeker, Heesen Yachts şi Wally.

Există şi surprize ale evenimentului de anul acesta, cum ar fi sosirea noului şantier Monte Carlo Yachts care îşi va lansa primul yacht din producţie, MCY 76, o exclusivitate pentru Cannes, cât şi noile secţiuni pentru ,,Luxury Tenders” şi ,,Performance”.

95 % din bărci nu vor fi expuse doar pe apă, ci vor fi disponibile şi pentru sea trials, iar vizitatorii se vor putea bucura de numărul mare de veliere şi catamarane, în comparaţie cu anii anteriori.

Cea de-a 33-a ediţie a Cannes Boat & Yacht Show vă invită în perioada 8-13 septembrie în locul unde luxul se întâlneşte cu bărcile.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.salonnautiquecannes.com.

 

Leave a Reply