Campionatul Național de Yachting Offshore 2017

Campionatul Național de Yachting OffshoreMarina Eforie și LifeHarbour Limanu vor găzdui și în acest an cele două etape din cadrul Campionatului Național de Yachting Offshore din România – 2017.
Campionatul Național de Yachting Offshore 2017 se va desfășura în perioada 8 – 10 septembrie, respectiv 22 – 24 septembrie.
Campionatul Național de Yachting Offshore este organizat de Cluburile Sportive Black Sea Competition și Black Sea Magic, cu sprijinul oferit de Marina Eforie Nord și Life Harbour Limanu și sub egida Federației Române de Yachting.
În cadrul evenimentului nautic, cele peste 25 de veliere ce sunt așteptate la linia de start, vor trebui să se întreacă în 8 curse inshore si o cursă costieră.
Startul evenimentului va avea loc mâine, 8 septembrie, când ambarcațiunile cunt așteptate la Marina Eforie pentru înscrieri. În zilele de 9, respectiv 10 septembrie, sportivii vor participa la curse pe Marea Neagra. Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Yachting Offshore 2017 va avea loc în perioada 22 – 24 septembrie la Limanu. După desfășurarea celor două etape, ambarcațiunea clasată pe locul întâi la fiecare clasă (IRC-1, IRC-2, ORC-A, ORC-B, ORC-C) va primi Titlul de Campion National la Yachting Offshore al României pe anul 2017 la clasa respectivă. Ambarcațiunile clasate pe locurile întâi, doi și trei la fiecare clasă (IRC-1, IRC-2, ORC-A, ORC-B, ORC-C) vor primi diplome și medalii.