Campionatul Național Alpha Bank Offshore

Peste treizeci de ambarcațiuni sunt așteptate la start, la Campionatul Național Alpha Bank Offshore 2019, una dintre cele mai importante competiții de yachting ale sezonului pentru bărci mari. Prima etapă debutează vineri, 13 septembrie a.c., la Marina Eforie Nord, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare două săptămâni mai târziu, la Marina Limanu (27-29 septembrie).
Campionatul, organizat de Black Sea Competition & Black Sea Magic, cu sprijinul oferit de Marina Eforie Nord, Life Harbour Limanu și Alpha Bank și sub egida Federației Române de Yachting, este deschis pentru clasele ORC și IRC și va încheia sezonul competițional de yachting 2019 pentru bărci mari.
Alpha Bank România susține activ yachtingul românesc prin promovarea constantă a celor mai importante competiții de profil din România. Suportul oferit de Alpha Bank în ultimii ani a condus la creșterea notorietății, calității și profesionalismului concursurilor de yachting de bărci mari. Alpha Bank România a susținut și promovat atât Cupa României (formată din cinci etape competiționale), cât și Campionatul Național (constituit din două etape de concurs) și și-a luat angajamentul de susținere a activităților de yachting din România până în 2020. Astfel, președintele FRY, Alexandru Micu, ține să mulțumească Alpha Bank România pentru suportul acordat, cât și organizatorilor Black Sea Competition și Marina Limanu, pentru efortul depus în desfășurarea competițiilor din acest an.