boot Düsseldorf 2022-Reglementări pentru vizitatori

La Düsseldorf, toate pregătirile făcute de organizatori anunță o desfășurare în siguranță a expoziției nautice boot 2022. Cea mai mare expoziție nautică din lume își va redeschide porțile în perioada 22-30 ianunarie 2022 iar Messe Düsseldorf și-a adaptat încă o dată măsurile de igienă actualizate conform Ordonanței privind protecția împotriva Covid-19 conform hotărârilor zonale din Renania de Nord-Westfalia.

boot Düsseldorf 2022-Reglementări pentru vizitatori

Reglementări pentru vizitatori – Cea mai importantă noutate este introducerea regulamentului de acces al vizitatorilor în expoziție.

boot Düsseldorf 2022-Reglementări pentru vizitatori – Doar persoanele vaccinate sau recuperate vor avea voie să pătrundă în sălile și clădirile din centru expozițional în timpul târgului. Starea tuturor vizitatorilor va fi verificată la intrările în târg. Copiii până la 15 ani nu sunt afectați de măsurile din regulamentul din Renania de Nord-Westfalia. 

Biletele pentru târg pot fi comandate acum în magazinul de bilete on-line. Biletul de după-amiază cu reducere de luni până vineri este valabil de la ora 14 și costă 10,00 EUR, biletul de zi este disponibil pentru 19,00 EUR, copiii cu vârste între 7 și 12 ani plătesc 7,00 EUR. 

Citște mai mult aici!