boot Düsseldorf

boot Düsseldorf 2020 – un succes uriaș!

Prima ediţie boot Düsseldorf din acest deceniu a înregistrat un număr record de vizitatori, peste 250.000 de entuziaşti ai sporturilor nautice (faţă de 247.700 în 2019) din 106 ţări trecandu-i pragul în cele 9 zile. Aproximativ un sfert dintre aceștia au fost vizitatori internaționali. Țările de origine au fost în principal Olanda, Belgia, Marea Britanie, Elveția, Italia, Franța și, din străinătate, SUA și Canada.

„Această proporție mare de vizitatori internaționali arată că suntem foarte bine pregătiți pentru viitor cu acest concept de expoziţie”, explică directorul boot Petros Michelidakis, care adaugă: „Aici, la Düsseldorf – în inima Rinului de Nord-Westfalia, am reușit să creăm cea mai importantă platformă internațională pentru sporturi nautice. Boot a demonstrat convingător în acest an cât de impresionante sunt abilitățile inovatoare ale industriei. Accentul a fost pus pe sistemele alternative de propulsie, construcția de bărci din materii prime regenerabile și proiectele internaționale de protecție a oceanelor. “
boot 2021 se va desfășura la Düsseldorf în perioada 23 – 31 ianuarie. Primele bărci și yachturi vor ajunge pe Rin în decembrie.