boot Düsseldorf 2021

boot Düsseldorf 2021

Boot Dusseldorf 2021 se va desfășura în perioada 23 – 31 ianuarie 2021.

Guvernul federal german a decis că participanții la expoziții sunt în general considerați călători în scopuri de afaceri, cu motive întemeiate să intre în Germania. Prin urmare, ei pot călători în landul Renania de Nord-Westfalia cu ocazia desfășurării boot 2021. La intrarea în Germania, vizitatorii trebuie să prezinte biletul de intrare la expoziție și, de asemenea, o programare pentru o întâlnire de afaceri cu cel puțin un expozant.

Boot Dusseldorf 2021
boot Düsseldorf 2021

Prezentul regulament se aplică cu efect imediat și fără excepție tuturor participanților la expozitie din țări care nu sunt în prezent incluse în lista țărilor cu risc epidemiologic scăzut.

Conform reglementarilor în vigoare privind limitarea răspândirii noului Coronavirus (SARS Cov-2) din landul Renania de Nord-Westfalia, persoanele care intră în Germania din zone cu risc ridicat trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19, care a fost efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în Republica Federală Germania. Decisiv pentru începutul perioadei de 48 de ore este momentul la care se determină rezultatul testului. Rezultatul testului sau certificatul medical trebuie păstrat cel puțin 14 zile de la intrare.

“boot Düsseldorf 2021 este foarte bine poziționat calendaristic. Foarte mulți producători de ambarcațiuni și yachturi și-au anunțat deja participarea. Spațiile din halele 1-6, 9 și 10, precum și 15-17 sunt aproape în totalitate rezervate. Vom avea prezenți aproape toți marii jucători mondiali din industria ambarcațiunilor cu motor sau velierelor, precum și din zona superyachturilor și a ambarcatiunilor de lux. Șantierele navale europene sunt convinse de marea necesitate a exisțentei expozițiilor de profil și ne-au spus în multe rânduri că industria nautică nu ar supraviețui fără existența expozițiilor. Ele sunt elixirul vieții întregii comunități de sporturi nautice “, explică directorul boot Petros Michelidakis.

Biletele de intrare vor fi puse în vânzare exclusiv online iar în interiorul halelor expoziționale se vor păstra reguli stricte de igienă și distanțare socială.