boot Düsseldorf 2020: Numărătoarea inversă a inceput!

Așteptarea aproape a luat sfârşit: sâmbătă, 18 ianuarie, se vor deshide porţile celei mai mari expoziţii nautice din lume!
Printre schimbările pe care le prezintă această ediţie se numără creşterea spaţiului expoziţional prin inaugurarea noii hale 1 si o mai buna diviziune a expoziţiei în funcţie de tematică.

Din hala 1 până în hala 9 vizitatorii pot găsi tot ce are legătură cu ambarcaţiunile cu motor. Halele 15 până la 17, inclusiv Sailing Center, Sailing School și Start Sailing, sunt acum dedicate exclusiv navigației cu vele, de la dinghy la yachturi de 80 de metri.
Start Boating (hala 3) și Start Sailing (hala15) oferă platforme centrale de informații pentru noii veniți în lumea navigaţiei.


Superyachturile şi ambarcaţiunile de lux pot fi admirate în halele 5-7a!
Tot ce are legătură cu vacanța de vis: excursii de scufundări, excursii în canoe, excursii de pescuit, călătorii charter, vacanțe într-o casă plutitoare sau într-o stațiune lângă apă, poate fi găsit în halele 11-14.
Halele de la 9 la 11 furnizează inima și sufletul navigaţiei: echipamente și accesorii pentru ambarcaţiuni. Acesta este locul în care boot-ul devine un paradis al cumpărăturilor, deoarece aici veți găsi tot ce este util la bord.