boot Düsseldorf 2020 cu adevărat pe val!

Au trecut câteva zile de la deschiderea celei mai importante expoziţii nautice europene – boot Dusseldorf 2020 – şi deja se anunţă un număr record de vizitatori.

Werner Matthias Dornscheidt, CEO Messe Düsseldorf a declarat: “Ne aflăm cu adevărat pe val. Atmosfera în cele 17 hale expoziţionale este excelentă. Bărcile cu motor, velierele şi superyachturile încântă vizitatorii în halele 1, 6, 15 şi 17, în timp ce activităţile nautice precum surfingul, Stand Up Paddle-ul (prezente în hala 8a), scufundările (halele 11 şi 12), ambarcaţiunile cu vâsle (hala 14) şi navigaţia cu vele (hala 15) constituie adevărate atracţii pentru tineri. În hala 13, agenţiile de voiaj din întreaga lume vă invită să visați și, de asemenea, să faceți rezervări concrete de vacanță.

Am ajuns la jumătatea expoziţiei şi deja ne-au trecut pragul 125.000 de entuziaşti ai sporturilor nautice. Aici, in mijlocul iernii, predomină cea mai bună dispoziție pentru vacanță de vară ce va veni”.

“Începând din 2017, boot-ul trage un semnal de alarmă în legatură cu protecția oceanelor prin platforma „Love your Ocean” și premiul „Ocean tribute”. În 2020 peste 50 de producători expun ambarcaţiuni şi motoare electrice. Sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă şi în domeniul nautic”, a completat directorul expoziţiei, Petros Michelidakis.

Pasionaţii şi fanii boot Düsseldorf mai au timp până duminică să se bucure de o “porţie” de varaă, iar membrii boot.club plătesc doar 17 Euro pentru un bilet de două zile!

foto: Ionuţ Tudose