boot Bluewater – al 2-lea seminar internaţional la Düsseldorf

bluewater-seminarPopularul seminar Blauwasser/Bluewater de navigaţie ţinut de către binecunoscutul navigator Sönke Roever atrage an de an pasionaţii de navigaţie la boot Düsseldorf. Anul trecut seminarul a fost organizat pentru prima dată şi în limba engleză, atrăgând nu mai puţin de 60 de participanţi din 15 ţări.
Ca urmare a acestui succes înregistrat, organizatorii au anunţat că seminarul va avea loc din nou la boot 2018. În cea de-a doua sâmbătă a expozitiei, 27 ianuarie, Sönke Roever invită publicul internațional să participe la acest seminar de o zi unde vor avea ocazia să întâlnească şi alți vorbitori de renume.
Sönke Roever este un navigator foarte experimentat care a navigat peste 80.000 de mile marine, a vizitat mai mult de 50 de țări pe mare și a petrecut mai mult de 500 de nopți la ancoră. În conferințele sale le oferă participanţilor informații utile cu privire la pregătirea acestora pentru o croazieră pe distanțe lungi. Atelierul acoperă toate aspectele importante legate de echipamentul potrivit al yachtului, gestionarea energiei la bord, comunicare, medicină de urgenţă, vreme, managementul și competența echipajului etc.