BigBlu Roma 2010

Deşi nu are rezonanţa unui eveniment major, de talie internaţională, BigBlu Sea Expo, ce se va desfăşura în perioada 20-28 februarie în cadrul centrului expoziţional Fiera Roma, prinde contur în fiecare an. Alături de ,,surorile” Boat Show Roma şi Gommoshow (dedicat sectorului bărcilor gonflabile), BigBlu aduce în prim plan capitala italiană, punând accentul pe evenimente culturale, întâlniri şi convenţii, pe mai mult spaţiu dedicat divertismentului, sporturilor acvatice, luxului, inovaţiei şi interactivităţii.

Pe parcursul a nouă zile de desfăşurare, BigBlu se doreşte a fi un ,,spectacol” în care industria de agrement nautic îşi va găsi cadrul ideal şi atenţia binemeritată.

După succesul neaşteptat al ediţiilor anterioare, evenimentul din acest an poate fi considerat un preambul al celebrului Salone Nautico Internazionale di Genova. Tendinţa de creştere solidă şi pozitivă, capacitatea de reînnoire a ofertei ce vizează nu numai piaţa din sudul Italiei, ci şi coasta sudică a Mării Mediterane, reprezintă factorii-cheie pentru BigBlu 2010. O ediţie care pare să sfideze contextul economic internaţional, la care s-au adăugat câteva zile în plus, dar şi mai multe oportunităţi.

Cei interesaţi pot afla mai multe detalii pe site-ul www.big-blu.it.

Leave a Reply