Benneti prezintă patru noi modele complet personalizabile: “BNOW BY RWD”

 

Bnow by RWD_BenettiBenetti a prezentat săptămâna aceasta noua sa gamă de yachturi de deplasament botezată “BNow by RWD”. Yachturile vor fi construite din oţel cu suprastructură din aluminiu şi vor fi disponibile patru dimensiuni: cea mai mică ambarcaţiune va avea sub 500 GRT, iar celelalte 56 de metri, 63 de metri și 68 de metri.

Aceste modele reprezintă o continuare a cooperării strânse dintre Benetti și studioul britanic de design RWD, anunțat în timpul show-ului de la Cannes 2017.

Modelele prezintă un concept nou și revoluționar de viață la bord, precum și o utilizare inovatoare a spațiului, cu o abordare de design contemporană, care doreşte să ofere un confort ridicat la bord, în care un rol cheie îl joacă lumina.

Printre caracteristicile care se evidenţiază la modelele “BNow by RWD” se numără zonele de wellness, care includ sali de gimnastică, spa-uri și zone de plajă, precum și zonele moderne, informale, indoor și outdoor, care pot fi ușor personalizate în funcție de nevoile proprietarului.