Benetti – trei noi yachturi livrate în această vară

Şantierele navale Benetti au livrat în această vară trei noi ambarcaţiuni: cel de-al cincilea model Mediterraneo 116 BIG FIVE, a şaptea unitate a modelului Delfino 95 ASLAN şi a unsprezecea unitate a modelului Supreme 132.

Designul exterior al lui BIG FIVE Mediterraneo 116 este semnat de către talentatul Giorgio M. Cassetta. Interioarele, decorate în culori deschise cu accente de gri închis, sunt sofisticate şi moderne, oferind locuri de cazare pentru 12 invitaţi plus 7 membri ai echipajului. Proprietarul beneficiază de o cabină pe toată lăţimea prova a punţii principale, ce oferă ferstre panoramice, un birou, o baie foarte mare şi un dressing, inclusiv o zonă de depozitare ascunsă sub podea pentru valizele goale.

Pe puntea principală se află şi un living generos, o zonă de luat masa, o zonă de relaxare dotată cu canapele şi TV şi o bucătărie. Pe puntea inferioară sunt amplasate două cabine VIP, o cabină cu două paturi single şi o cabină cu un pat single şi unul rabatabil. Pe puntea superioară se află un alt loc de luat masa în aer liber, o canapea, o piscină cu hidromasaj şi o zonă de plajă.

Propulsia yachtului este asigurată de două motoare MAN V12-1400 ce oferă o fiabilitate excelentă.

Cel de-al şaptelea model Delfino 95, botezat ASLAN, a fost sărbătorit în Viareggio de către noul proprietar împreună cu invitaţii săi. Este primul model Delfino proiectat cu o cocă albastră chiar de la început. Simplitatea culorilor și a materialelor folosite dau acestei ambarcaţiuni un sentiment original de eleganță. Culorile alternante alb, albastru și roșu și utilizarea de materiale precum teckul creează o legătură cu ambarcaţiunile clasice cu vele pentru care proprietarul are o pasiune.

În aceeași perioadă, Benetti a livrat şi unitatea BS011 proprietarului său. Acest yacht din gama Classic Supreme oferă cinci cabine duble pentru oaspeţi şi patru cabine pentru şapte membri ai echipajului. Camera motoarelor găzduieşte o pereche de motoare MTU 12V ce oferă o viteză maximă de 15,5 noduri şi o viteză de croazieră de 11 noduri.