Benetti Seasense – debut mondial la Monaco Boat Show

 

Benetti SEASENSE_running (1)Livrat către proprietar la sfârşitul lui iulie 2017, Seasense va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Nautic de la Monaco, ce se va desfăşura în perioada 27-30 septembrie.

Yachtul de 67 metri, construit la şantierele Benetti din Livorno, are o cocă din oţel şi o suprastructură din aluminiu. Designul exterior este semnat de către olandezul Cor D. Rover, aflat la prima sa colaborare cu Benetti. Stilul personal al designerului poate fi regăsit în multe detalii prezente la bord, precum ferestrele înguste şi înalte şi zona exterioară pupa unde piscina (10×4 m) poate fi transformată într-un teren de baschet prin placarea cu fibră de carbon şi lemn de teck.

Benetti SEASENSE_running (2)Yachtul poate găzdui până la 12 persoane. Aşa numitul “simţ al mării” este prezent peste tot pe yacht prin folosirea unei multitudini de nuanţe marine şi a unor materiale preţioase atent selectate.

Cele două motoare Caterpillar pot genera o viteză maximă de 15,5 noduri, oferind o autonomie de aproximativ 5000 mile nautice la o viteză de croazieră de 12 noduri.