Benetti LANA

Șantierele Benetti au anunțat livrarea unui nou giga-yacht de 107 metri botezat Lana. Construit din oțel cu suprastructură din aluminium, având o lățime de 15,2 metri și o greutate de 3900 tone, Lana se distinge prin propulsia diesel-electrică, o piscină de dimensiuni considerabile, un helipad, spa și un garaj plin de jucării nautice.

Benetti Lana

Lana reprezintă o declarație de excelență în construcție, fiecare caracteristică tehnică, fiecare element estetic, fiecare detaliu fiind executat la perfecțiune.

O serie de teste foarte riguroase ale echipamentelor complexe de la bord a fost realizată la Livorno de către tehnicienii Benetti sub supravegherea și indrumarea de la distanță a producătorilor de echipamente, aflați în  Anglia, Norvegia și Suedia.

Lana este unul dintre cele trei yachturi de peste 100 metri realizate recent de către șantierele Benetti. Aceasta ambarcațiune incredibilă a câștigat deja premiul „Yacht of the Year” în categoria bărcilor cu o lungime de peste 270 de metri în lungime (peste 82 de metri) în cadrul ultimei ediții a World Yachts Trophies organizate la Cannes.