Benetti B.YOND 37M

În anii ’90 şantierele Benetti au fost primele care au folosit fibra de sticlă pentru construcţia ambarcaţiunilor cu o lungime de peste 30 metri. În prezent ei au decis să se reîntoarcă la folosirea oţelului pentru construcţia noii generaţii de ambarcaţiuni Expedition.


Benetti B.YOND este rezultatul unei raționalizări radicale a volumelor și spaţiilor la bord, oferind mai multe spaţii utile şi intimitate pe toate cele 4 punți ale yachtului.


Soluțiile inteligente adoptate acordă cât mai mult spațiu proprietarului, oaspeților, echipajului și serviciilor de la bord, asigurând croaziere confortabile și îndelungate, cu impact redus asupra mediului, datorită noului sistem de propulsie E-Mode dezvoltat de Siemens pentru șantierele navale Benetti.


Primul model construit va fi B.Yond 37M. Coca acestuia va fi construită din oţel cu suprastructură din aluminiu. Lăţimea yachtului va fi de 8,6 metri. Puntea principală va găzdui cabinele proprietarului şi ale oaspetilor, în timp ce zona de living va fi amplasată pe puntea superioară. Puntea inferioară va fi destinată exclusiv echipajului şi căpitanului. Pentru a asigura o mai mare confidențialitate și confort la bord, punțile sunt conectate prin două scări separate, una pentru proprietar și oaspeții săi și una pentru echipaj.