Azimut Yachts Magellano 30 METRI

Azimut Yachts a anunțat noul Magellano 30 METRI, o ambarcațiune elegantă a cărei linii clasice vor primi o notă sofisticată și contemporană grație designerului Ken Freivokh.

Numele Magellano duce imediat cu gândul la călătoriile lungi pe mare și la dorința de a descoperi mereu destinații noi, îndepărtate. Nu este o coincidență că Azimut Yachts și-a botezat gama de ambarcațiuni trans-oceanice după marele explorator portughez. Din momentul lansării sale în 2009, gama Magellano a devenit sinonimă cu croazierele fără stres și călătoriile extinse în totală siguranță și liniște sufletească.

Fiecare model din familia Magellano este o navetta, o abordare contemporană a traulerulor tradiționale. Asemeni unui trauler, Magellano este caracterizat de liniile voluminoase, îndulcite însă grație elementelor de design elegante care îl fac să rămână atemporal și să nu arate niciodată învechit.

Deși cu doar câteva săptămâni în urmă a fost lansat modelul 25 METRI, ce poartă de asemenea semnatura renumitului Ken Freivokh, cu interioare desenate de talentatul designer italian Vincenzo De Cotiis, Azimut Yachts au decis să creeze un nou model, 30 METRI, cel mai mare de până acum fiind convinși că stilul său unic, distinctiv, este deja o garanție a succesului.